Ulaşım Dünyası Forum Arşiv

Tam Versiyon: Otobüs Teslimatları (2017 / 2018)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Otobüs Teslimatları (2017 / 2018)
TEMSA’dan 14 araçlık teslimat: Adıyaman Gülaras Turizm 10 Maraton, 4 Safir Plus aldı!
TEMSA, Adıyaman Gülaras Turizm’e 10 Maraton ve 4 Safir Plus teslimatı gerçekleştirdi. Firma sahibi Recep Dinç, 2018 yılında filolarındaki TEMSA Marka araç sayısını 35’e çıkartmak istediklerini belirtti.
29 Kasım Çarşamba günü TEMSA’nın Adana’daki showroomda düzenlenen törenle otobüsler TEMSA Yurt İçi Satış Direktörü Murat Anıl tarafından Adıyaman Gülaras Turizm firma sahibi Recep Dinç ve oğlu Harun Dinç’e teslim edildi.

En Büyük Hayalim, Firma Sahibi Olmaktı
Düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Adıyaman Gülaras Turizm'in sahibi Recep Dinç, sektöre bireysel olarak 1982 yılında adım attıklarını belirterek, “Bizim yolcu taşımacılığı dışında kum ocağımız, beton santralimiz, akaryakıt istasyonlarımız var. Ancak bir taraftan da bireysel olarak çalıştığımız bu sektörde en büyük hayalimiz bir gün firma sahibi olmaktı. 2017 Eylül ayı içerisinde Adıyaman Gülaras Turizm'i satın alarak en büyük hayalimize kavuştuk. Firmaların bireysel otobüsçülere yönelik yaptıkları haksızlıkları yapmamak için bir firma sahibi olmayı hayal ettim ve sonunda oldu. Bu dönemde yatırım yaparken sektörde yaşanan zorlukları da bilerek bu işe girdik. Ancak her sektörde sıkıntı var, sadece bu sektöre özel değil. Bizim en çok rahatsız olduğumuz konu iş üretmek yerine şikayet etmek. Biz iş üretmek için büyük çaba harcıyoruz. Muhasebecimizin verdiği bilgiye göre Adıyaman ilinde vergi rekortmeni olacağız.” dedi.

Bizim Sektör Güzel Bir Sektördür
Şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektöründeki sıcak para dönüşünün hareketliliği sürekli kıldığına dikkat çeken Recep Dinç, Sektörde yaşadığımız sorunlar arasında işin azlığı değil yetişmiş eleman konusu var. Bizim sektörde iyi eleman olmak, ahlaklı olmak değil daha çok işin kötü taraflarına gidiliyor. Hırsızlık öğreniliyor. Ama bizim sektör güzel bir sektördür, günübirlik paranın alındığı bir sektördür. Bereketli olan bir kazançtır. Ama Türkiye ekonomisine göre bir kazanıyoruz, yüz yiyoruz. Avrupa’da bir kazanır, bir yerdik. Ama o zaman da hiç kimseye yetmiyor. Herkes hakkından fazlasını bekliyor en önemli sorunlardan birisi de o.” dedi.

Yolcularımız En İyisini Hak Ediyor, Onun İçin Bu Yatırımı Yaptık
“Yolcularımız en iyisini hak ediyor.” açıklamasında bulunan Recep Dinç, “Onun için biz de filomuzu son model araçlarla büyüttük. Firmayı aldığımızda bu hamleyi yapmak durumundaydık. TEMSA yönetimi ve Murat Anıl bize çok büyük ilgi gösterdi, destek verdi. Yaklaşımları çok sıcaktı. Bize verilen sözler net oldu. TEMSA sıcaklığını başka bir yerde görmedik. Şu anda 10 Maraton ve 4 Safir Plus aldık. Toplam filomuzda şu anda 26 otobüs yer alıyor. Bu sektörü büyütmeye yönelik girişimlerimiz sürecek. Hizmetin en güzeli neyse, halkımıza yakışan neyse o hizmeti sunmak için çaba harcayacağız. Filomuzu büyütme yönünde çalışmalarımız devam edecek. Önümüzdeki süreçte TEMSA araç sayısını 35’e çıkarmak istiyoruz. Filonun tamamı 2+1 olacak. Özellikle artık yolcu 2+1 otobüs soruyor, bayanlar için de çok önemli hale geldi. Konfor farkı var. Bu sektör kaliteli hizmet isteyen bir sektör, biz de bu anlayışla yola çıktık. Çocuklarım da bu işi biliyor ve seviyor. Hedefimiz en iyi şekilde hizmet vererek büyümek.” dedi.

Bu İşi Büyüterek Devam Edeceğiz
TEMSA Yurtiçi Satış Direktörü Murat Anıl, “Sayın Recep Dinç, Adıyaman için çok değerli bir esnaf. Otobüs esnafına da hep yardımcı olmuş bir kişi. Kuvvetli bir ekibi var. Adıyaman, yöresel ve ticari gelişimi ile güzide illerimizden birisi. Biz Recep Bey'e bu yatırımının hayırlı olmasını dilerken, o bölgenin seyahat süreçlerinde daha büyük hacimli bagaj hacmine sahip otobüse ihtiyacından yola çıkarak referans noktasını Maraton araçlardan yana kullanmasından dolayı teşekkür ediyoruz. 10 Maraton ve 4 Safir Plus ile başlıyoruz birlikteliğimize ve bunu önümüzdeki süreçte de geliştirmek istiyoruz. Adıyaman, turizm potansiyeli de yüksek bir il. Sahip olduğu tarihi değerlerle çok daha fazla turist çekebilecek. Yatırımcının bu işe olan sevgisi, özeni de bunu gösteriyor. Tercihlerinin TEMSA olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizde dostluk, satış ve satış sonrası süreci ile de devam eder. Artık bu bir evlilik gibi. Adıyaman halkına da bu otobüslerin hayırlı olmasını diliyoruz. Kazasız belasız günlerde bol kazançlar diliyoruz. Uzun bir süreç, meşakkatli ve helâl kazancı olan bir sektör otobüsçülük. 2018 yılında yine işimizi birlikte büyütmeye yönelik görüşmelerimiz olacak.” dedi.



[Resim: 24916598268_44b70a1fc0_c.jpg]


Teslim alınan araçlardan biri, İstanbul'da objektiflerimize yakalandı. Bu vesileyle Adıyaman Gülaras Turizm ve Adıyaman halkına en içten hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.

> Adıyaman Gülaras Turizm - 2+1
> 02 BK 059
> İstanbul


[Resim: 37903622295_91ebe53272_c.jpg]
[Resim: 37903678575_c0f50fa9f9_c.jpg]

Editör: Doruk Kırbay / Ulaşım Dünyası Yazı İşleri Departmanı
Araç Fotoğrafları: Umut Çatı

41 Kere Maşallah

2017 model 41 adet yeni 2+1 VIP seyahat otobüsü ile, Pamukkale Turizm yatırımlarına devam ediyor


Otobüs pazarının tercih edilen markası MAN Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP ile 2017 yılının tek yeni otobüs modeli NEOPLAN Tourliner 2+1 VIP; yenilenen özellikleri, Euro 6C ile sağladığı daha yüksek performans ve yakıt tasarrufu ile birlikte sunduğu avantajları daha da geliştiriyor. Türkiye seyahat sektörünün köklü ve güçlü markası Pamukkale Turizm, özmal filosunu güçlendirmek için yaptığı yatırımlarda NEOPLAN ve MAN’ı tercih ederek, 41 adet yeni nesil 2+1 VIP seyahat otobüsü aldı.
Pamukkale Turizm’e Neoplan Yeni Tourliner ve Lion’s Coach EfficientLine otobüslerden oluşan 41 otobüslük yeni filosu, MAN’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde gerçekleştirilen törenle teslim edildi. Teslimat töreninde Pamukkale Turizm Ankara Bölge Müdürü Ufuk Bababalım’a araçları, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve VDF MAN Finans Satış Müdürü Soner Delikan teslim etti. Törende Pamukkale Turizm’den Hakan Cimbiş, MAN Otobüs Bölge Yöneticisi Emrah Albustanoğlu, VDF MAN Finans Yöneticisi Tuğrul Aykın ile her iki şirket yetkilileri de katıldı.

Yüksek Yolcu Konforu, Güçlü Performans

Türkiye yollarında yıllarca tecrübe edilen Neoplan ve MAN EfficientLine 2+1 VIP otobüsler, hem yolcusunun hem de işletmecisinin memnuniyetlerini kazanarak, seyahat otobüsü sektöründe haklı ve tescilli bir konuma ulaştılar. Hem sağladıkları yüksek konfor, hem de yakıt tasarrufu ile EfficientLine 2+1 VIP seyahat otobüsleri, yolcuların ve firmaların ilk tercihi olmaya devam ediyor.
IF 2017 tasarım ödüllü NEOPLAN’ın Yeni Tourliner modeli birçok ileri teknolojiyi, birbiriyle uyumlu ve koordinasyon içinde mükemmel bir performans ile ortaya koyuyor. Çok daha iyi bir performansı, çok daha az emisyon salınımı ve çok daha düşük yakıt tüketimi ile sunuyor. Standart sunulan MAN TipMatic®, otomatikleştirilmiş 12 ileri Easy-Start şanzımanı ile çevreci Euro 6C motoru, Yeni Tourliner’da %10 yakıt optimizasyonu sağlıyor. Yine aracın standartları arasında yer alan EfficientCruise ve EfficientRoll sistemleri de, hem sürüş konforu hem yakıt tasarrufu sağlıyor, hem de motor ömrünü uzatıyor. Keskin ve göz alıcı hatlara sahip dizaynı, bi-xenon farları ile estetik ve dinamizmi mükemmel biçimde birleştiriyor. Yeni Tourliner’ın bu benzersiz tasarımı, aynı zamanda rüzgar direncinde orta sınıf bir SUV’un değerlerine sahip. Yolcu bölümünde koridorsuz zemin yapısı, özel koltukları, oldukça rahat diz mesafesi, standart uydu ve GPS antenleri ile seyahat konforunu da en üst düzeyde sunuyor.


41 Otobüslük Yatırımın Finansal Çözümü VDF’den

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Volkswagen Doğuş Finans, 2015 yılı itibari ile MAN Finans ile birleşerek otomotiv ve hafif ticari araç finansmanındaki uzmanlığını, ağır vasıta sektörü ile de güçlendirdi. VDF, Pamukkale Turizm ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. gibi, alanlarında köklü markaların birlikte yürüttüğü projelere, daha önceki projelerde olduğu gibi finansman çözüm ortağı olarak katkı sağladı.

[Resim: 38898802091_6c7813a33f_c.jpg]
MERCEDES-BENZ OTOBÜS TESLİMATLARI

1- Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Gaziantep ve Koluman İstanbul tarafından Kamil Koç’a satışı gerçekleştirilen 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1 (1 adet Koluman Gaziantep, 4 adet Koluman İstanbul) şirket yetkililerine teslim edildi. Filosuna Mercedes-Benz otobüsleri katmayı sürdüren Kamil Koç yetkilileri, Mercedes-Benz’in kalitesine güvendiklerini ve yolcularına her daim güvenli ve konforlu bir yolculuk sağlamak istedikleri için Mercedes-Benz’i tercih ettiklerini dile getirdiler.

[Resim: 38053515685_095bda6ab4_c.jpg]

2- Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Bursa Motorlu Araçlar tarafından Isparta Petrol’e satışı gerçekleştirilen 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1, şirket temsilcilerine teslim edildi. Yatırımlarını Mercedes-Benz ile sürdüren Isparta Petrol, filosuna eklediği 5 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1 ile markaya duyduğu güveni bir kez daha gösterdi. Şirket yetkilileri teslimat esnasında Mercedes-Benz otobüslerinin yolculara verdiği konfor ve yarattığı kalite farkını vurguladı.

Isparta Petrol Turizm'in bu atağının izleri objektiflerimize de yansıdı. Isparta Petrol Turizm'e ve Isparta halkına bu vesileyle en içten hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.


[Resim: 38902654982_0cf3c92a71_c.jpg][Resim: 38938919841_afd33180b9_c.jpg][Resim: 38222999824_b2de45df9c_c.jpg][Resim: 38938848551_de49d8613c_c.jpg]


Fotoğraflar: Umut Çatı
Lider Muş Tur, Filosuna 7 Adet Daha Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD Relax Kattı.

Lider Muş Tur, 7 adet Mercedes-Benz Tourismo daha teslim alarak toplam alımını 14’e çıkardı.

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Lider Muş Tur, bu alımla filosundaki Mercedes-Benz marka otobüs sayısını 29 adede çıkardı.


Şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Muş merkezli Lider Muş Tur, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Hassoy Motorlu Vasıtalar’dan aldığı 7 adet Tourismo 16 RHD 2+1 otobüs satın alarak tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı. Lider Muş Tur, bu alım ile birlikte tamamı Mercedes-Benz marka otobüsten oluşan filosundaki otobüs sayısını 29 adede çıkardı.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonu Grup Müdürü Murat Kızıltan ve Şehiriçi Otobüs – Kamu Satış Grup Müdürü Yusuf Adıgüzel, Hassoy Motorlu Vasıtalar Otobüs Satış Danışmanı Cenk Soydan, Lider Muş Tur Firma Sahibi Ersin Sayan ve Firma Ortağı Hacı Celal Taşkın katıldılar.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, tören sırasında yaptığı konuşmada “Lider Muş Tur yıllardır çok değer verdiğimiz bir işortağımız. Daha çok yeni yaptıkları yatırımlarından hemen sonra tekrar bizi tercih ettikleri için çok mutluyuz. Bu kararlarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni otobüslerin kendilerine hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Bu satışta emeği geçen Hassoy bayimize, Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler ve BusStore yetkililerine her zamanki gibi gösterdikleri çaba ve destekleri için teşekkür ederim.” dedi.

Lider Muş Tur Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Sayan, “Şehirlerarası otobüs piyasasında köprü, otoyol, mazot, araç bakımı ve diğer giderler sürekli artış gösteriyor. Mayıs ayında aldığımız 7 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1 araçlarımızın yakıt tasarrufu ve ucuz bakım maliyetleri elimizi bir nebze rahatlattı. Araçların 2+1 olması ve konforu sayesinde yolcu sayımızda da ciddi artışlar beraberinde geldi. Hal böyle olunca bütün araçlarımızı Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1 olarak değiştirmeye karar verdik ve kalan 7 aracımızı da bu yönde yeniledik. Yıllardır tercihimiz olan Hassoy Motorlu Vasıtalar ile işbirliğimizi herzamanki gibi devam ettirdik.” diye konuştu.

[Resim: 25609225198_65035142e4_c.jpg]
[Resim: 25609223698_47bdf7a336_c.jpg]
[Resim: 25609224158_65988b8704_c.jpg]
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10