You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ulaşım Dünyası Forum Arşiv

Slider resim 1
Slider resim 2
Slider resim 3
Slider resim 4
Slider resim 5
Slider resim 6
Slider resim 7
Slider resim 8
Slider resim 9
Slider resim 10

Ulaşım Dünyası Hakkımızda

Ulaşım Dünyası Hakkımızda

Site Kurucusu
Yayın hayatına 2007 yılında otobüsçülergrubu olarak başlayan, 2008 yılında başka bir kimliğe, yeni bir yüze kavuşarak sadece otobüsçülere hitap etmeyip bütün ulaşım sistemlerine hitap etmek adına Ulaşım Dünyası adı altında yayın hayatına büyük bir revizyonla devam etmiştir.

Yapılan revizyonla beraber Ulaşım Dünyası Forumları kuruluş amacı olan ulaşım sistemleri hakkında en detaylı bilgileri, fotoğrafları ve seviyeli sohbetleri çatısı altında toplamaya devam etmektedir.

Forumumuzda Güncel Şehirlerarası Otobüsler, Güncel Şehiriçi Ulaşım, Güncel Karayolu Taşımacılığı, Demiryolu Ulaşımı & Raylı Sistemler Havayolu Ulaşımı ve Denizyolu Ulaşımı gibi bir çok ana başlık bulunmaktadır.

Ulaşım Dünyası Forumu,Türkiye'nin her yerinde bulunan üyeleri ile siz takipçilerine en iyi şekilde hizmet vermektedir. Bu yüzden Türkiye'deki en farklı forum olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Ulaşım Dünyası Forumları
© Kasım, 2017

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Ulaşım Dünyası Forum Arşiv sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.