You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ulaşım Dünyası Forum Arşiv

Slider resim 1
Slider resim 2
Slider resim 3
Slider resim 4
Slider resim 5
Slider resim 6
Slider resim 7
Slider resim 8
Slider resim 9
Slider resim 10

Güncel Şehiriçi Ulaşımı'ndan Haberler

Güncel Şehiriçi Ulaşımı'ndan Haberler

Cezalı Üye
Karsan’dan Ordu’ya 110 Adet Jest+!


Geliştirdiği toplu taşıma sistemleriyle şehirlere modern çözümler sunan yerli üretici Karsan, Ordu’ya 110 adet Jest+ satışı gerçekleştirdi. Karsan Jest+’ların 100 adedi Ordu’nun Toplu Ulaşımda Modern Dönüşüm Projesi açılış töreni kapsamında teslim edildi. Karadeniz Bölgesi’nin çok önem verdikleri bir pazar olduğunu belirten Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, “Ordu teslimatımızla beraber, Karadeniz Bölgesi’nde ilk defa bu kadar yüksek adetli toplu satışımızı gerçekleştirdik. Ayrıca bölgede açmış olduğumuz yetkili servisimiz ile müşteri beklentileri doğrultusunda üretici standartlarında hizmet vermeye başladık. Önümüzdeki dönemde bölgeye yönelik teslimatlara tüm hızıyla devam etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kuruluşunun 50. yılını geride bırakan ve Bursa’da yer alan iki fabrikasında çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan, Ordu’ya 110 adet Jest+ satışı gerçekleştirdi. Siparişi verilen Karsan Jest+’ların 100 adedi Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Ulaşımda Modern Dönüşüm Projesi açılış töreni kapsamında teslim edildi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene, AKP Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Oktay Çanak, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçe belediye başkanları, protokol heyeti, Ordu Dolmuşçular Kooperatifi Başkanı Adem Yavuz, Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, Karsan Satış Müdürü Kaan Erkırtay, Karsan Bölge Satış Yöneticisi Coşkun Tokan, Karsan bayi temsilcileri Mustafa Aydın, Osman Aşlakçı, Dursun Can toplu taşıma araç işletmecileri ve vatandaşlar katıldı.


Karadeniz’deki En Büyük Karsan Yetkili Servisi Açıldı!

Karsan olarak Karadeniz Bölgesi’nin çok önem verdikleri bir pazar olduğunu belirten Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Muzaffer Arpacıoğlu, “Ordu teslimatımızla beraber, Karadeniz Bölgesi’nde ilk defa bu kadar yüksek adetli toplu satışımızı gerçekleştirdik. Ayrıca bölgede açmış olduğumuz yetkili servisimiz ile müşteri beklentileri doğrultusunda üretici standartlarında hizmet vermeye başladık. Önümüzdeki dönemde bölgeye yönelik teslimatlara tüm hızıyla devam etmeyi hedefliyoruz. Ordu İli Özel Halk Otobüsçüleri ve Minibüsçüleri Kooperatifi’ne teslim ettiğimiz Karsan Jest+’ların, Ordu halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

[Resim: 39441226865_ee0887b216_c.jpg]
Cezalı Üye
• Antalya Ulaşım A.Ş bünyesinde yer alan belediye otobüsleri kurumu AntObüs'ün toplamda sayısı 200'ü bulan BMC yatırımı, günün erken saatlerinde objektiflerimize takıldı. Teslimatın kapsamı Procity TR ve BMC mühendisliğinin son ürünü Neocity modelleridir. Daha önce 1. parti Procity TR'leri teslim alan AntObüs, 2. partide de Procity TR'nin yanında Neocity'leri de teslim alıp sınırlı sayıda Neocity araçları Antalya halkının beğenisine seçilen pilot hatlar aracılığıyla sunmuştur.

[Resim: 40605771584_ccc7650853_c.jpg]
[Resim: 40423504315_8b51f6b78f_c.jpg]

Hizmete sunulan Neocity'lerden birini Ulaşım Dünyası farkıyla izlemek için tıklayın.
Cezalı Üye
• İstanbul 3. havalimanı lüks yolcu taşımacılığı için ilk ihaleyi alan isim Artvin Ses Seyahat cephesinden Hüseyin Bilir oluyor. Hayırlı uğurlu olsun.

[Resim: 45536452671_2f55ce322d_b.jpg]
[Resim: 31663760748_36368a460b_b.jpg]
[Resim: 45536455241_ea7d6815da_b.jpg]
[Resim: 31663762938_5dff3c6fc0_b.jpg]
En son düzenleme: 24.10.2018, Saat: 18:13 Recep.
Cezalı Üye
İstanbul Halk Otobüsü tercihini yine Conecto’dan yana kullandı!

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, Erdal Kaya ve Bora Kaya’ya teslim edilmiştir. İstanbul şehir içi ulaşım hatlarındaki Conecto araçların sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Teslimat esnasında, Conecto otobüslerinin müşteri dostu yakıt performansına ve düşük işletme maliyetlerine vurgu yapıldı. Müşterimiz, Mercedes-Benz kalitesine duyduğu güven nedeniyle tercihini yine Conecto’dan yana kullandığını belirtti.

[Resim: 31468601617_0f58db19be_b.jpg]
Cezalı Üye
Kazandıran tercih Conecto!

Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes-Benz Conecto, Yusuf Sanlı ve Mustafa Kürekçi’ye teslim edilmiştir. Teslimat sırasında yetkililer, Conecto’yu düşük işletme maliyetleri ve düşük yakıt ekonomisi nedeni ile tercih ettiklerini belirttiler. Ayrıca Mercedes-Benz kalitesine duydukları güvene ve otobüslerinin yüksek dayanıklılığına vurgu yapıldı. Yetkililer, Mercedes-Benz ile yapılmış olan bu birlikteliğin sağladığı ayrıcalık hissini de dile getirdi.

[Resim: 45495561315_a61c9b2756_b.jpg]

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Ulaşım Dünyası Forum Arşiv sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.