You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ulaşım Dünyası Forum Arşiv

Slider resim 1
Slider resim 2
Slider resim 3
Slider resim 4
Slider resim 5
Slider resim 6
Slider resim 7
Slider resim 8
Slider resim 9
Slider resim 10

Güncel Şehirlerarası Otobüs Firmaları Haberler

Güncel Şehirlerarası Otobüs Firmaları Haberler

Cezalı Üye
İlk firması Mis Amasya Tur olan ve daha sonra Dadaş Turizm filosuna katılan 05 BB 444 plakalı 2016 model Mercedes Benz Yeni Travego 15 SHD şimdilerde Esadaş filosunda çalışmaktadır.
Cezalı Üye
KAMİL KOÇ'TA NELER OLUYOR?

Merhaba sayın takipçilerimiz.
 Yeni bir haber ile sizlerleyiz. Bilindiği üzere  Kamil Koç Karabük - Ankara - Karabük seferlerinde Host'u kaldırmış bulunmakta. Bugun Karabük'ten Ankara'ya Kamil Koç'la Seyahat eden Gönenç arkadaşımız host' un kaldırılmasıyla gelen sistemi gözlemleyerek şunları demekte;Araç hareket etmeden yazıhaneden host gelerek yolcuları saydı daha sonra her yolcuya 0.5lt su dağıtıldı. Araç şoförü gelerek yola çıkıldı. Ankara'ya kadar ikram olmadı. Ankaraya gelindiğinde bir tane host karşıladı bagajlarımızı verdi.
  Evet Kamil Koç Flxbus'a satıldıktan sonraki sistem büyük ihtimal bu şekilde olucak. Kısa mesafelerde sorun olmasada bakalım bu durum uzun mesafelerde nasıl olacak. Yolcular bu durumu nasıl karşılayacak? Ve de Bu sistem Kamil Koç'un tüm seferlerine yansıdığı zaman bu durum yolcular tarafından ters tepilirse ne olacak? Herşeyi görüp izleyeceğiz.
Cezalı Üye
Esenler Otogarı'nın İşletmesi özelden alınıp İstanbul Büyükşehir Belediyesi' ne bağlı İspark'a devredilmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama göre bayram boyunca otogar otopark'ı ücretsiz olacaktır.
Cezalı Üye
Nilüfer Turizm 16 kişilik VİP araçlar ile Esenler Otogarına uğramadan İstanbul Anadolu Yakası - Çorlu - Lüleburgaz - Kırklareli seferlerine başlamış bulunmaktadır.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Ulaşım Dünyası Forum Arşiv sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.