You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ulaşım Dünyası Forum Arşiv

Slider resim 1
Slider resim 2
Slider resim 3
Slider resim 4
Slider resim 5
Slider resim 6
Slider resim 7
Slider resim 8
Slider resim 9
Slider resim 10

Güncel Şehirlerarası Otobüs Firmaları Haberler

Güncel Şehirlerarası Otobüs Firmaları Haberler

Cezalı Üye
Merhaba sayın takipçilerimiz bugün yeni bir haber ile karşınızdayız.

Kamil Koç, Çanakkale, Bursa, Balıkesir, Kütahya, Eskişehir gibi bölgelerden Adana,Osmaniye, Hatay seferlerini iptal etmiş bulunmakta. Hatırladığımız gibi geçtiğimiz aylarda Mersin seferleri iptal olmuştu. Ama İstanbul, Ankara, İzmir, Konya gibi bölgelerden Adana, Hatay, Osmaniye bölgelerine seferleri devam etmektedir.
Bu seferlere Kamil Koç web sitesi üzerinden baktığımızda durumu böyle göstermektedir.Açıkcası Çanakkale, Bursa gibi yerden Adana, Osmaniye, Hatay seferlerinin kapanması garibime gitmiş durumda bu yerlerden yolcu potansiyeli yüksek durumda idi. Bakalım ilerleyen zamanlarda İstanbul, Ankara, İzmir Kalkışlı Adana, Osmaniye, Hatay seferleri ne olacak..

Bir diğer haber ise;
Kamil Koç'un satışından sonra başlayan Ekonomik Hat' lı seferler kısa mesafeli seferlere yayılmış durumda. Misal Bursa - İstanbul arası Ekonomik Hat'ta geçmeden önce 60 - 65 TL arası idi şimdi ise Ekonomik Hat'ta Bursa - İstanbul 45 TL, Normal Hat'ta ise 50 TL olmuştur. Bursa Eskişehir ise 40 - 45 TL'den Ekonomik ve Normal Hatlarda 30 TL olmuştur. Bu fiyat düşüşleri illaki yolcu kapasitesini arttıracaktır.
Cezalı Üye
Pamukkale Turizm 4 Ekim'den itibaren #Jumbo seferlerine başlıyor.
#yolculuğuntadıdamağınızdakalsın sloganıyla yola çıkan Pamukkale Turizm Jumbo seferleri ile yolculuklarını daha keyifli hale getiriyor.
Jumbo seferlerde ise şu yenilikler bulunmaktadır;
Kapaklı Bardak - Hijyenik Ped - Evcil Hayvanlar İçin Özel Bagaj - Güncel Filimler - Yastık - Kıyafet Askılığı - Hediye Kulaklık - Telefon Şarj Kabloları - Dergi Gazete - Türk Kahvesi - Kahve Çeşitleri - Çay ve Bitki Çayları - Sıcak Çikolata - Gazlı İçecekler - Sandaviç - Ülker Biskrem - Dondurma - Eti Cin - Eti Tadında - Su - İki Koltuk Arası 75 Cm - İstanbul İzmir Arası yeni otobandan.
Jumbo seferler de yeni ve fazla çeşitlilik sayesinde yolcularına keyifli ve kaliteli hizmet vericektir. Şimdiden hayırlı olsun.
Cezalı Üye
Merhaba sayın takipçilerimiz bugün yeni haberler ile sizlerleyiz.

 > Isparta Petrol Turizm Yalvaç Kalkışlı yeni seferlerine başlamış bulunmaktadır. 
09.00 Yalvaç - Eğirdir - Isparta - Antalya
17.30 Antalya - Isparta - Eğirdir - Yalvaç

09.00 Yalvaç - Eğirdir - Isparta - Denizli - Aydın - İzmir - Ayvalık - Altınoluk - Akçay - Edremit - Çanakkale ( Bu sefer 11.00 Isparta - Çanakkale aracına aktarmalıdır. )

08.00 İzmir - Aydın - Denizli - 15.00 Isparta - Eğirdir- Yalvaç 
22.15 Yalvaç - Eğirdir - Isparta - Denizli - Aydın - İzmir. 

Seferleri başlamış bulunmaktadır. Isparta Petrol Turizm'in Yalvaç Kalkışlı yeni seferlerede başlayacağını burdan duyuralım 

> Kamil Koç Yalvaç - İstanbul seferinde hostsuz olan bu seferini hostlu sefere çevirmiş bulunmaktadır ve alınan bir bilgiye göre şimdilik 8 saat üzerinde ki seferlerde araçlarda host bulunacaktır. 

> Isparta Petrol Turizm'in Yalvaç'a girmesiyle 40 - 45 Tl  olan Yalvaç - Antalya fiyatları 33 Tl' ye kadar inmiş bulunmaktadır. Bu hatta 3 Firma faaliyet göstermektedir. Yalvaç - Konya bilet fiyatları ise 45 - 54 Tl arasında'dır Bu hatta'da 2 firma faaliyet göstermektedir. 

 20.000 nüfuslu bir ilçede 2 yerel firma 1 ulusal büyük firma'nın faaliyet göstermesi bu bölgenin yolcu potansiyeli'nin yüksek olduğunu göstermektedir.  Antalya - İzmir - Konya - Çanakkale gibi iller dışında İstanbul - Ankara gibi illerede seferler de bulunmaktadır. 20.000 nüfuslu bir ilçede firmalar arası kazan kaynamaya devam ediyor.

20.000 kendi nüfusu 3. 000 bine yakında öğrenci nüfusu olan bir ilçede bu kapışma nasıl sonuçlanacak? İlerleyen zamanlarda göreceğiz.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Ulaşım Dünyası Forum Arşiv sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.