You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ulaşım Dünyası Forum Arşiv

Slider resim 1
Slider resim 2
Slider resim 3
Slider resim 4
Slider resim 5
Slider resim 6
Slider resim 7
Slider resim 8
Slider resim 9
Slider resim 10

Ulaşım Dünyası Forum Kuralları

Ulaşım Dünyası Forum Kuralları

Site Kurucusu
Ulaşım Dünyası Forum Kuralları



1- Ulaşım Dünyası Forumlarına yüklemiş olduğunuz fotoğrafların kullanım haklarını Ulaşım Dünyasına devretmiş olursunuz. Fotoğrafınızı izinsiz kullananlar hakkında Ulaşım Dünyası gerekli uyarıları yapıp paylaşım yapılan sosyal mecralardan kaldırılması için gerekli tüm işlemleri yapacaktır. Yüklemiş olduğunuz fotoğraflarınız Ulaşım Dünyası Forumlarından ayrılsanız bile kullanım hakkı Ulaşım Dünyasına ait olup başka mecralarda farklı imzalarla kullanamazsınız, kişisel blog ve sosyal mecra hesaplarınızda kullanabilirsiniz.

2- Seviyesiz kelimeler, deyimler, üslûp veya hakaret içeren mesajları yazmakla boşuna vakit kaybetmeyelim. Tek bir seviyesiz kelime bile varsa, bütün mesaj silinecektir.

3- Sitede yazdığınız mesajların tüm sorumluluğu size aittir! Mesajlarınızı silmek zorunda değiliz, o yüzden yazarken iyi düşünüp de yazın.

4- Sitemizde rumuz kullanılmaz. Gerçek adımızı da bir şekilde içeren bir kullanıcı adı seçelim.

5- Sitemizde avatar olarak sadece kendi yüz fotoğraflarımızı kullanıyoruz. Diğer avatarlar yasaktır. Ya hiç avatar kullanmayalım, ya da kendi fotoğrafımızı koyalım. Kurala uyulmaması halinde, yüklenen avatar silinir ve avatar yükleme hakkı kaldırılır.

6- Üyelerin başka sitelerin reklamını yapması yasaktır, bundan rahatsız oluyoruz. Kendi sitenizin linkini vermek için üye olmayın!

7- Ulaşım Dünyası Forumları yeni konu açımına kapatılmıştır. Ancak sitede olmasını istediğiniz bir konu hakkında Moderatörler ile yöneticilere isteklerinizi bildirip eğer istediğiniz konu sitede mevcut değil ve site için gerekli ise konu açılacaktır.Konu açmanın kapalı olmasının nedeni öncelikle sitede bir "arama" yapmadan konular açıldığından dolayı forumlarımız da konu açma üyelere kapatılmıştır.

8- Mesajımızın bir içeriği olmasına gayret edelim. Meselâ sırf yüzcükler veya "teşekkür", "çok güzel", "katılıyorum" cinsi kısa mesajlara gerek yok. Bunları da özel mesaj ile halledelim. Siteye içeriği olan, faydalı mesajlar yazalım.

9- Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalım, eksik yazmışsak birinci mesaja ekleyelim.

10- Bütün mesajımızı BÜYÜK HARFLER ile veya kalın harfler ile yazmayalım, sadece vurgulamak istediğimiz kısmı kalınlaştıralım. Bol renkli, göz yorucu mesajlar ile değil, içerik ile dikkat çekelim.

11- Uzun kopyala/yapıştır yapmayalım. Yazıyı bulduğunuz yere link vermek yeterli. İlgilenen gider okur. Sadece yazı hakkında yorum yapmak istediğimiz kısmı keserek mesajımıza ekleyelim. Ancak güncel haberler ile teslimat haberlerinde kopyala/yapıştır yapılabilir.

12- Siteye yazdığınız bir mesaj, uygun bulunmayıp silinirse, inat yapıp aynısını tekrar yazmayın,denetçiler devamlı aynı mesajı silmekle uğraşamaz, uzaklaştırma cezası verir.

Gönderdiğiniz paylaşımlara sitede yer verilmesi zorunlu değildir.
Siteye üye olan herkes bunu kabul etmiş sayılır!

Ulaşım Dünyası Forumları
Ağustos 2007
En son düzenleme: 04.05.2019, Saat: 15:05 Orkut Işıkalp.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Ulaşım Dünyası Forum Arşiv sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.